U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Tefal broodbakmachines.

broodbakmachine tefal

Een testomonialnial van een tevreden consument:

Hierbij wil ik jullie graag een melding doen over mijn fantastische bevindingen wat betreft het gebruik van m’n nieuwe Tefal broodbakmachine. Ik heb me hier op proberen voor te bereiden door een soort ‘goed/slecht’ lijstje te maken, maar kwam tot de conclusie dat de verhouding tussen beiden compleet zoek was. Ik heb namelijk geen enkel negatief punt wat ik aan zou willen merken op deze fantastische broodbakmachine. Deze broodbakmachine is een prins in m’n keuken en heeft m’n culinaire leven zo’n stuk verrijkt dat ik nooit meer zonder wil.

Daarnaast neemt deze broodbakmachine niet teveel ruimte in, heeft zoveel prachtige en handige functies, ziet er tevens schitterend gestroomlijnd en modern uit, is zeer eenvoudig en praktisch in gebruik en maakt werkelijk de zaligste broden die ik ooit gegeten heb. Kortom, ik ben helemaal verkocht en bijzonder tevreden met m’n Tefal broodbakmachine en wil nooit weer een andere broodbakmachine. Ik kan deze broodbakmachine iedereen dus ten zeerste aanbevelen en doe dit echt van ganser harte. Verder kan ik, zoals gezegd op dit moment geen enkel nadeel aan de machine vinden, hoe erg ik ook m’n best doe.

De broodbakmachine is zeker grondig getest in m’n keuken, want ik heb zo’n beetje alle functies gebruikt die er maar opzitten en veel verschillende soorten broden gebakken. Natuurlijk is het goed opletten om de juiste verhoudingen te gebruiken voor deze broodbakmachine, maar indien dit goed gebeurt kan er met deze broodbakmachine echt helemaal niets fout gaan. De enige keren dat m’n brood niet helemaal perfect was, was omdat ik niet goed had opgelet of niet de juiste verhoudingen had gebruikt voor m’n broodbakmachine experimenten. Ook is het wel even goed opletten om de juiste standen en functies te gebruiken voor een broodbakmachine, maar met de duidelijke en eenvoudige handleiding is dit geen enkel probleem.

De broodbakmachine is vrij stil en rustig, wat ik erg aangenaam vindt. Daarnaast komen de peddelstokken in het brood gemakkelijk los, wat ook belangrijk is. Het deeg wordt perfect gekneed in deze broodbakmachine en is van een stevige goed kwaliteit. Ik ben uiterst tevreden en elke keer weer als een kind zo blij als er een nieuw vers riekend brood uit m’n broodbakmachine tevoorschijn getoverd komt. Tenslotte gaat er weinig boven de heerlijke smaak en lucht van je eigen vers gebakken brood!

Kijk hier naar geschikte broodbakmachines voor u!